Concert Pastoral

//Concert Pastoral

Concert Pastoral

Concert Pastoral

Det er ikke hver dag, man kan tilbyde et ensemble med en helt ny og samtidig autentisk klang fra 1700-tallet, men det er præcis, hvad Concert Pastoral kan.

Efter i årevis at have drevet pionérvirksomhed indenfor den middelalderlige instrumentkombination af enhåndsfløjte-&-tromme er Poul Høxbro i de senere år gået i dybden med den fornemme, franske 1700-talsudgave af dette instrument, galoubet & tambourin.

Sammen med “Årets DR-kunstner 2005”, den danske blokfløjtevirtuos, Bolette Roed, har Poul Høxbro skabt platformen, Concert Pastoral. En fleksibel ensembelkonstruktion med speciale i pastoral barokmusik med franske relationer.Suiter, sonater og dansemusik, hvor galoubet & tambourin i perfekt sammenspil med Bolette Roeds blokfløjter danner kernen i en ny men autentisk fortolkning af musik fra de franske saloner.

Concert Pastoral er et fleksibelt ensemble med mange muligheder. Vi kan tilbyde alt fra mindre recitals med blot Bolette Roed og Poul Høxbro i tæt duopartnerskab, over triokoncerter med continuo, til koncerter med ensemble på op til 7 musikere.

Video: Concert Pastoral, Bolette Roed & Poul Høxbro

By |2018-12-03T12:20:02+00:00marts 6th, 2015|Ensembler|Kommentarer lukket til Concert Pastoral

About the Author: